DURO .. SE KA ZOT!!

Duro … se pas natës … vjen dita.

Duro … se pas shiut … vjen kthjelltësia.

Duro … se pas sëmundjes … vjen shërimi.

Duro … se pas pikëllimit … vjen gëzimi.

Duro … se ka Zot, i Cili gjithmonë të dëgjon,

të mbron dhe përkujdeset për ty, ngase Ai nuk të harron.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.