Dy gjëra e shkatërrojnë njeriun:

të preokupuarit me të kaluarën dhe të preokupuarit me të tjerët.
Ai që rreh në derën e të kaluarës e humb të ardhmen kurse ai që merret me të tjerët e humb gjysmën e rehatisë së tij!

Hoxhë Irfan  Jahiu

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.