Një ditë mori një telefonatë nga shtëpia e te moshuarve dhe i kërkojnë që të vijë sa ma shpejt pasi nëna e tij po e jepte shpirt. Djali i nxituar shpejtoi për takimin e fundit me nënen e tij, i’u afrua afër për të dëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj të fundit, e pyeti nënën nese kishte ndonjë dëshirë te fundit.
Lexo artikullin e plote duke hapur linkun me poshte:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.