Çudi është me ty që e len duhanin për shkak se të thotë mjeku, nga frika prej vdekjes, ndërsa nuk e len atë për hirë të Allahut, tek i Cili do të llogaritesh pas vdekjes! Nëse e len atë për shkak të shëndetit, mëkatet mbeten dhe regjistrohen, ndërsa nëse e len për hirë të Allahut, ato të gjitha në shpërblime shëndërrohen. Medito!

Hoxhë Omer Bajrami

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.