Patatet janë një ushqim i shijshëm dhe i gjithanshëm, por ato mund të jenë vdekjeprurëse nëse përgatiten në mënyrë të papërshtatshme ose të vjetra. Nëse keni patate të vjetra në shtëpinë tuaj, ju duhet t’i hidhni ato ose ju do të pësoni fatin e Marias 8 vjeçare nga Rusia, e cila u bë një jetim pasi familja e saj vdiq nga një grumbull i vjetër patatesh të kalbura në bodrum. Babai i Maria shkoi në bodrum për të marrë patate për drekë, por kur ai nuk u kthye, nëna e saj zbriti për të thirrur atë por ajo gjithashtu..

Klikoni ne link me poshte per te lexuar te gjith artikullin : LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.