Ebu Hanifeja e lë pa fjalë një shpifës nga shiat! Vellezer dhe motra te nderuar, pasi ta shikoni videon, ju lutem klikoni ne reklam, qe ju shfaqet me poshte, vertet edhe ne kemi hargjime, Allahu ju shperblefte te gjithve. Amin

per ta ndegjuar videon klikoni ne link me poshte!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.