Fuqia më e madhe e këtyre sekreteve është duaja-lutja, e cila ka një efekt të madh shpirtëror. Nëse e njohim fuqinë e saj dhe e orientojmë ashtu si duhet, nuk ka dyshim se e mira do të na rrethojë të gjithëve. Sepse duaja është shpirti i lidhjes tonë me Allahun, litari i gjatë ndërmjet krijesës dhe Krijuesit, shkurt, thelbi i adhurimit tonë. Në videon e mëposhtme, Elvis Naci flet mbi temën: Lutja e cila largon çdo vështirësi!
kliko linkun me poshte per video:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.