Elvis Naci ~ Lutja e mëngjesit dhe e mbrëmjes 1 min [Video] ….. Me keto video kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame Allahu ju shpërbleftë me të mira në të dy botët. Pasi të lexoni lajmet tona, shpërndajini edhe me të tjerët që të përfitojmë sëbashku.Ju paraqesim videon e radhës , e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë … Shikojeni videon qe do te ju sjellim dhe e cila gjindet ne linkun me poshte. Allahu subhanehu ue teala ju shperblefte me te mira ne te dy botet dhe ju nderofte.

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.