„Nëse Xhenneti është i shtrenjtë atëherë edhe ata që ta tregojnë rrugën për në Xhennet janë të SHTRENJTË!“

– Adem Ramdani –

I ftuar ne emisonin ne nkosov show, Adem Ramadani, ne vitin 2016, Ne te vertet ne fund te emisonit i perlotoj te gjith te pranishmit thuajse, me Ilahin e tij „Respektimi nfaj Prinderve“, dhe ku e tregoj nje hadith te Muhammed salAllahu alejhi ue selem, mos e le pa e shikuar!

Klikoni ketu per ta shikuar videon: > LINK

Klikoni ne reklam per ne! per hire te Allahut!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.