Sa njeriun e ka shpëtuar sadakaja, sa hidhërimin e Zotit të Madhëruar e ka shuar ajo, e sa njeriut ia ka larguar brengat e pikëllimin, ngase ajo pa rënë në dorë të fukarasë ka rënë në dorë të Mëshiruesit, kështu që për dhënësin qe dritë, argument dhe shpëtim në këtë dhe botën tjetër. Ajetet, hadithet dhe tekstet tjera fetare që ftojnë, nxisin dhe tregojnë vlerën e dhënies së sadakasë janë të shumta, sikur që të shumta janë edhe rrëfimet e vërteta nga jeta e lëmoshëdhënësve .. Kliko mbi linkun që gjendet në linkun e mëposhtëm, për ta lexuar të plotë, e pastaj shpërndajeni që të përfitojnë edhetë tjerët!

LINKU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.