Fëmija përfundon hifzin e Kur’anit duke qarë – Shumë emocionuese :'(

Vellezer dhe motra te nderuar, pasi ta shikoni videon, ju lutem shpernadane sa ma shume, Allahu na mundesofte edhe neve te behemi hafez te Kuranit..

o Zoti yne na lehteso edhe neve qe te mesojm Kuran permendesh, YA RRAHMAN YA RRAHIM, Amin

Per ta shikuar videon klikoni ne linke me poshte!

Kliko ketu __ > LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.