Fëmiu goditet nga snajperisti mirëpo elhamdulilah shpëton, pasii ta shikoni videon, ju lutem klikoni ne reklam, qe te na ndihmoni, vertet edhe ne kemi hargjime Allahu ju shperblefte..

 

Fëmiu goditet nga snajperisti mirëpo elhamdulilah shpëton. Në bazë të fetfave të disa hoxhallarëve i bie që ne kemi mëkat nëse e vrasim snajperistin i cili e gjuajti këtë fëmijë, sepse ata ua kanë ndaluar muslimanëve daljen në ndihmë ndaj muslimanëve. A e pranon një mendje e shëndoshë këtë gjë?#huazuar

Posted by Kuran dhe Hadith on Mittwoch, 2. November 2016

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.