Fjalët e prindit dhe të fëmiut!

Sa fjalë të kota i flet fëmiu i vogël prindit, ndërsa prindin pa masë e gëzon! E sa fjalë të rëndësishme i flet prindi fëmiut, ndërsa fëmiu (i ri/e re) fjalët e tij nuk i duron!

Hoxhë Omer Bajrami

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.