Dr. Shefqet Krasniqi lindi më 22.06.1966 në fshatin Sibofc, në komunën e Obiliqit. Rrjedh nga një familje fetare. Shkollën fillore e kreu në fshat ku u dallua për zgjuarsi të rrallë për çka edhe shumë nga arsimtarët i propozuan që shkollën e mesme ta vazhdonte në degën e mjekësisë apo në ndonjë drejtim tjetër me perspektivë. Por, dashuria për fenë dhe dëshira për studim të saj bënë që Doktori ynë të zgjedhë Medresenë para çdo shkolle tjetër. Në videon vijuese ju sjellim një ndër fjalimet e Dr. Shefqet Krasniqit në Universitetin Islamik të Medines. Klikoni ne reklam per ne!!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.