Forma te idhujtarise te perhapura me se shumti:
1. Kurbani ne varre per te vdekurit.
2. Lutja drejtuar te vdekurve.
3. Betimi me te tjere dhe jo me Allahun.
4. Besimi i fallxhorit.
5. Besimi i magjistarit.
6. Besimi se yjet ndikojne ne fatin tone.
7. Besimi se macja e zeze nese te kalon para ndjell keq.
8. Besimi se kjo apo ajo dite dhe ky apo ai muaj eshte ters.

Per te lexuar, ma shume, klikoni ne linke me poshte!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.