Në Siri, dhuna dhe konflikti nuk kanë të ndalur. Njerëz të pafajshëm humbin jetën padrejtësisht. Por, ka edhe humanizëm.

Një gazetar sirian, për një moment e harroi detyrën e tij, por vrapoi drejt një fëmije për ta shpëtuar atë nga një sulm kamikaz në Alepo. Gazetari i ri, me fëmijën në krah, vrapon drejt ambulancës që ta shpëtonte, pasi kishte mbetur i plagosur.

Fotot emocionuese tregojnë gazetarin 23-vjeçar teksa në një moment ulet në..:

Klikoni ne linke me poshte per ta lexuar te gjith artikullin:

KLIKO KETU

Kliko ne reklam, per te na ndihmuar, se vertet edhe ne kemi hargjime, asgje nuk te kushton qe klikon ne reklam!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.