Halil, a munde te takohemi se kam ardhe ne pushim dhe dua me ta dhuru nje Banese e ti e din çka ben dhe kujt ja dhuron, te lutem shume mos ma permend emrin, e kemi ba njet me familjen bashke qe ta dhurojme por pa na permende askunde.

Klikoni mbi reklam per ne!!

Banese e re, 89 metra katrore dhe krejt e mobiluar.

Lus Zotin dhuruesin e kesaj banese dhe familjen e tij ta ruan nga çdo gje, ta gezon si dhe ta shperblen ne kete bote dhe ne boten tjeter”, përfundon statusin hoxhë Kastrati.

Lum për bamirësit, Allahu ua shtoftë mirësitë në këtë dhe dunjanë tjetër!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.