Keto njolla mund të ndodhin per shume arsye, por më së shpeshti janë shkaktuar nga rruajtja, depilimi, deodorantët e fortë dhe ekspozimi ndaj diellit. Ato mund të shkaktohen nga disa probleme shëndetësore, si diabeti, çekuilibrat hormonalë, sëmundjet gastrointestinale ose gjenitourinare dhe obeziteti. Ato nuk perbejne ndonje shqetësim për shëndetin, pasi ato janë një çështje kozmetike dhe ne të gjithë duam t’i eliminojmë ato.
Lexoje te plote ne linkun me poshte
kliko ne reklame

LINKU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.