HISTORI PREKËSE, MOS E LE TE TE IK….Hoxhë Halil Kastrati – Zoti e ruajtë
???? KUJDES se si silleni me PRINDËRIT o të rinj…..???? Mos e bjerë punen të mallkoje Babai dhe Nëna???? Dënimin për Babain dhe Nenen e merr që në këtë botë, pa kaluar ne ahiret….
#SHPERNDAJENI që ta dëgjojnë të tjerët!
Shiko videon ne linkun me poshte

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.