Osman Musliu

A ka këshilltar ky njeri ?
Ramushe.. Ako ti nisi musliman pa samo albanac. Ja ti kažem Albanci najviše su Albanaci po naciu a Muslimani po vjeru ako ne znaš.!?
Përkthim për ata qe nuk e dine këtë gjuhe…
Ramush Nese ti nuk e ndien vetin musliman po vetëm shqiptar,unë po te them se shumica e shqiptarëve e ndien vetin shqiptar dhe Musliman nëse e din!?

 

Klikoni mbi reklam per ne

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.