Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë një video të shkurtër me Hoxhë Bekir Halili i cili ne kete video te shkurter do te na flet ne lidhje me Hoxh Halil Kastrati i cili kohet e fundit njiher per veprat e tij per humanizem.

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.