Hoxhë Halil Kastrati i kushton ilahi vëllaut të tij Besnik Kastratit i cili ra dëshmor heroikisht në luftën e Kosovës! (VIDEO)

Allahu e shpërbleftë hoxhë Halil Kastratin për këtë ilahi emocionuese dhe vëllau i tij qoft i Xhenetit i cili ra dëshmor heroikisht për lirin që e gëzojm sot!

https://www.youtube.com/watch?v=UCraW5kaxQQ

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.