Hoxhë Halil Kastrati: Ka ardh njëri i ka dhanë 40.000 Euro sadaka, dhe ka thanë: Pash Zotin mos ma përmend emrin (Video)

MBYLLET AKSIONI PËR FAMILJEN GASHI NGA MAJACI I PODUJEVËS. FALENDËROJM VËLLAUN SHEREMET TAHIRI NGA FSHATI SFEQLA E PODUJEVËS, I CILI MORI PËRSIPËR KREJT NDËRTIMIN E SHTËPIS PËR KËTË FAMILJE.
JU KËRKOJM FALJE TË GJITHË ATYRE QË NA JANË LAJMERU PËR TA NDIHMUAR KËTË FAMILJE DUKE JU THËNË QË AKSIONI ËSHTË MBYLL.ZOTI JU SHPËRBLEFTË TË GJITHËVE.
Per ta ndjekur videon kliko linkun me poshte

KLIKO KETU

Vellezer dhe motra klikoni edhe ne reklam, vertet edhe ne kemi hargjime.. asgje nuk te kushton ty qe klikon ne reklam!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.