Ai shkruan ne facebook:

Duke u bazuar në hadithin profetik: kush nuk i falenderon njerëzit nuk din ta falenderoj Allahun” atëherë shfrytëzoj rastin ta falenderoj nga zemra një Vëlla nga Kosova i cili ngelet anonim pêr dhuratën e çmuar përndryshe Veturën Citroen, të cilēn me lejen e Zotit prej sot do ta shfrytëzoj për humanitet dhe çdo aktivitet të hajrit.

Lusim Allahun që këtij vëllaut dhe gjithë vëllezërve tjerë t’ua shton të mirat dhe ti ringjall me të mirët. Aminnn.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.