Një gruas ju heq shamia derisa ajo po ecte në rrugë dhe ky sulm është përshkruar si sulm i motviuar në baza raciste javën e kaluar. Një grua e panjohuar Muslimane ishte duke ecur në rrugën e High Road në Totenham kur kishte ndodhur sulmi, dhe policia po kërkon për dëshmitarët.
Kliko ne linkun me poshte, per ta par videon:

KLIKO KETU

kliko ne reklame per ne, Allahu ju shperblefte, o muslimana <3

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.