ILAÇI KURANOR QË SHËRON XHELOZINË !

Meditime Kur’anore! Ilaçi Kur’anor për hasedin (xhelozinë)! Allahu, xhele ue ala, ka thënë; ” Dhe mos ia ngul sytë bukurisë së kësaj jete me të cilën i bëmë të kënaqen disa prej tyre (mosbesimtarë), e për t’i sprovuar me të.” (Ta’ha; 131). Ajo që më së shumti e shton xhelozinë është shikimi i shpeshtë dhe i vazhdueshëm në gjërat që Allahu i ka begatuar robërit e Tij, qoftë …

Lexoje te plote ne linkun me poshte:

Kliko këtu > LINK < Klikoni edhe ne reklam per ne, nuk te kushton asgje ty nese klikon!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.