Shejkh Maher al-Muaiqly, një imam i Xhamisë së Madhe të Mekës, po dëgjonte dhe po shikonte një djalë të ri me aftësi të kufizuara pranë Qabes teksa po falte namazin. Imami shkoi në vendin ku djali i ri po falej dhe priti derisa ai përfundoi namazin e tij. Sapo përfundoi namazin, imami u gjunjëzua dhe me një buzëqeshje të madhe përqafoi djalin dhe e puthi atë në ballë disa herë.
Lexo artikullin e plote duke hapur linkun me poshte:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.