Intervistë e Mavrajt për Bild: Ndërsa jam në Mekë, shkëputem plotësisht nga futbolli

Futbollisti gjerman i Hamburgut, 31-vjeçari Mërgim Mavraj, ka vendosur që të kalojë pushimet dimërore në një mënyrë krejtësisht ndryshe. Në vend që të shijonte plazhet dhe hotelet luksoze, ky futbollist i cili njihet si një praktikues musliman, vendosi të shkonte në Mekë për të kryer një vizitë në vendet shenjta, dhe kryer një ritual të njohur ndryshe edhe si Umre.kliko me posht

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.