Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Abil Veseli thotë: Isha duke falur Akshamin dhe më cingroi telefoni e unë e ndala (pyetje)?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

Kliko ketu per ta ndjek videon

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.