Uncategorized
November 12, 2017
Ja Çfarë Do Të Thotë Kur Syri Juaj Fillon E Dridhet. Përgjigja Nuk Do Ju Pëlqejë!
Posted By: admin 0 Comment
Ja çfarë do të thotë kur syri juaj fillon e dridhet. Përgjigja nuk do ju pëlqejë! .. Shumë prej nesh e dimë se çfarë është kur të dridhet qepalla; në fakt, ne të gjithë e kemi hasur këtë moment në jetën tonë. Dridhja e qepallës ndodh mjaft papritur – mund të jeni duke parë TV,duke lexuar , ose gatuar kur ndjeni një lëvizje të papritur te qepalla e syrit tuaj. Ajo që ndjeni është një lëvizje e muskujve ose një kërcim nervor në zonën rreth syrit tuaj. Dridhjet e qepallave nuk janë … Për ta lexuar postimin të plotë, klikoni në linkun e mëposhtëm, e pasi ta lexoni shpërndajeni me të gjithë miqtë, shokët, familjarët tuaj, në mënyrë që të përfitojmë të gjithë sëbashku. Allahu subhanehu ue teala ju shpërbleftë dhe ju nderoftë në të dy botët. AMIN .. Linkun e keni pak më poshtë ..

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.