Ja qysh shkruhet një sevap dhe qysh fshihet një gjynah – Kliko për ta kuptuar

a qysh shkruhet një sevap dhe qysh fshihet një gjynah – Kliko për ta kuptuar
s-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, ku e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Hoxha i nderuar Ferid Selimi në këtë video tregon se qysh shkruhet një sevap dhe qysh fshihet një gjynah duke treguar një hadith mbi këtë çështje,..

Per ta lexuar te gjith arikullin klkioni ne link me poshte:

LINK

Klikoni ne reklam per ne, Allahu ju shperblefte!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.