Një numër i madh i të burgosurve në Shtetet e Bashkuara ka pranuar Islamin si fe dhe ky numër po rritet çdo ditë e më shumë.

Që nga viti 2001 deri në vitin 2014, janë 250,000 të burgosur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës që kanë pranuar Islamin. Në vitin 2011, SHBA-të kishin vetëm..:

Klikoni ne link me poshte per ta lexuar te gjith artikullin:

KLIKO KETU

Klikoni ne reklam per ne, Zoti ju shperblefte!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.