Hurmat janë një ushqim shumë i shëndetshëm edhe për fëmijët tuaj. Ato janë të pasura me elementë të ndryshëm që ndihmojnë në zhvillimin e fëmijës, kanë vlera nëse fëmija ka temperaturë, nëse ka probleme me sistemin gastro-intestinal etj. Le të shohim më gjërësisht se cilat do të ishin vlerat e hurmave për fëmijën tuaj. Janë të pasura me vitamina dhe minerale si magnezi dhe …
Per ta lexuar lajmin e plote kliko linkun me posht !!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.