selam alejkum vellau im une jam nga peshkopia jam ne varferi ekstreme vuaj per nje shtepi te lutem me ndihmo nese mundesh ose me gjej nje shoqate qe ndihmon per shtepi te lutem vellau im bej dicka per mua dhe me gezoni ju se ketu ne peshkopi me tallin te gjith dhe jam i braktisur nga familja te lutem me ndihmo allahu azze ue xhel iu shperbleft me xhennetin firdews al ala.

vellezer dhe motra ju lutemi per hire te Allahut qe te i ndhimoni ka thane Allahu azze ue Xhel ne Kuran: „S’ka dyshim se ata që japin lëmoshë (sadaka) dhe që sinqerisht japin për hir të All-llahut, atyre u shumëfishohet dhe ata kanë shpërblim të madh.“

Hadid:18

Allahu thote: „Të cilët e besojnë të fshehtën, e kryejnë faljen (namazin) dhe prej asaj që Ne u kemi dhënë, ata japin (zeqat, sadaka etj.)“

Bekare:3

Ka thanë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem: Kush mundet prej jush ta ndihmonjë vellaun e tij, le ta ndihmonë atë !

vellezer dhe motra per ta ndihmuar vellaun ne fjal, bisedoni me te direkt ne fb, klikoni ne linke me poshte per me bisedu me te dhe me i ndihmu.

elvin sula peshkopi numri i pasaportes j10131006j

KLIKONI KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.