1. Sëmundja e mishrave të dhëmbëve: Është zbuluar se periodontiti dhe gingiviti janë sëmundje që shkaktojnë frymëmarrje të keqe. Fryma kronike e keqe njihet edhe si halitoza, e cila rezulton nga bakteret që banojnë në gojën e njerëzve që vuajnë nga sëmundjet e mishrave të dhëmbëve.
2. Alergjitë: Kur vuani nga një alergjia, fryma e keqe mund të prekë edhe ju, së bashku me hundën e zënë, fytin e gërvishtur, dhe sytë me lot. Kur përpiqeni të eliminoni simptomat e alergjisë, shpesh keni një fyt të thatë që gjithashtu shkakton frymëmarrje të keqe.
Lexo artikullin e plote ne linkun me poshte

LINK

Klikoni ne reklam per ne!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.