Ndërsa një burre po kalonte nëpër rrugët e Gujarit, Indi, ai dëgjoi diçka që e bëri atë të ndalet.
Një zë i çuditshëm, si një britmë, po vinte nga disa shkurre afër. Kurioz dhe i shqetësuar, ai shkoi për të gjetur se çfarë ishte. Shtrirë në tokë në mes të shkurreve ishte një vajzë e vogël. Fëmija ishte braktisur në të ftohtë pa rroba dhe pa një batanije për ta mbajtur atë të mbuluar. Ajo ishte gjakosur pasi gjembat kishin shpuar lëkurën e saj të butë.

Ndryshe nga i gjithe vendi përqark që vajzat nuk i pranonin ne familje, ky burrë i mirë kishte zemrën e mire dhe nuk mund talinte ashtu

Burri shpejt thirri shërbimet emergjente që erdhën dhe:

Lexo artikullin e plote ne kete linke> KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.