Kam bërë një tatuazhë me simbolin e Allahut në dorë…? Kliko dhe Dëgjoje
Kam bërë një tatuazhë me simbolin e Allahut në dorë…? Kliko dhe Dëgjoje
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ahmed Kalaja thotë: Kam bërë një tatuazhë me simbolin e Allahut në dorë…?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni ne linkun më poshtë:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.