Nese nuk gjen #pluhur mbi telefonin tend, por e gjen #ate (pluhurin) mbi Kuran, atehere dije se ti me shume kujdesesh per lidhjen me krijesat sesa me Krijuesin.

Transmetohet se Ed-Dahaku ka thene: “Njerezve do t’u vije nje kohe, ne te cilen do shtohen bisedat (e kota) derisa Kuranin ta mbuloje pluhuri dhe askush nuk do i jap rendesi.” Abdullah bin imam Ahmed ne “Zeuaidu Ez-Zuhd”

Shejh Hamud et-Tuvejxhiri (Allahu e meshirofte!): Ne zinxhirin e tij gjendet nje person anonim, ndersa pjesa tjeter e burrave jane thikat.

Lexo me poshte per ta lexuar te gjithe artikullin!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.