1. “Ndalo së qari menjëherë. Fëmijët kanë të njëjtën të drejtë si ju, të ndiejne atë që ata ndjejnë. Në vend që t`u bërtasësh, duhet të përpiqesh t’u japësh një përqafim dhe ti pyesësh për arsyen e trishtimit të tyre.
2. “Pse e ke kaq e vështirë për të bërë _____?” Kjo mënyrë, i bën fëmijët tuaj të ndjehen të padobishëm dhe të paaftë për asgjë. Pra, provoni t’u tregoni atyre se si të bëjnë diçka në mënyrën e duhur. Besojuni atyre dhe ata do të tregojnë rezultate më të mira herën tjetër.

Lexoje te plote ne linkun me poshte

KLIKO KETU

kliko ne reklame per ne!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.