Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma, fitoi bindshëm në zgjedhjet lokale të qershorit, dhe kjo nuk ishte befasi edhe pse ai është kandidat i pavarur. “Unë dal në punë para orës 6:00 të mëngjesit dhe palët nisin të vijnë në komunë që nga ora 7:00”, ka thënë Suma në “KTV”. Ai ka folur edhe për ndotjen e ajrit në komunën e tij, e cila tha se vjen kryesisht nga …
Lexoje te plote ne linkun me poshte

Klikoni > KLIKO KETU

Nuk te kushton asgje ty, nese klikon ne reklam per ne!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.