Mendohet se mus’hafi më i vjetër në botë është ai i Osmanit, Rrjedh nga shekulli VII dhe supozohet se e ka shkruar vetë hazreti Osmani Gjithashtu mendohet se pas vdekjes së Osmanit, halifi i IV, Aliu e dërgoi këtë mus’haf në: Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona

lexoje artikullin e plote ne linke me poshte:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.