“Nga i biri i Umerit – Allahu qoftë i kënaqur prej të dyve – përcillet se ka thënë: I Dërguari i Allahut – lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të – ka thënë: “Ai që ka pështyrë në drejtim të kibles në Ditën e Gjykimit do të ringjallet me pështymën në fytyrë” E transmeton Bezzari dhe Ibn Khuzejmeh në “Të saktin” e tij, dhe ky është:

Lexo artikullin e plote ketu> KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.