Sa herë ju kanë lotuar sytë tuaj, sa herë i keni larë me lot!!

Lot hidhërimi e keqardhje, lotët e frikës dhe besnikërisë, e lotët e dashurisë dhe urrejtjes!!

A ke qarë për mëkatet tuaja!!

A ke qarë për përgojimin!!

Për bartjen e fjalëve!!

Për tradhtinë e syve tuaj!!

Për lënien e namazit!!

Për zbulimin e trupit tuaj!!

Për shikimin e filmave çoroditës!!

Për dëgjimin e këngëve dhe muzikës!!

Për gjumin i cili të ka larguar nga falja, namazi!!

Për të burgosurit dhe të burgosurat e muslimanëve!!

Për të vdekurit muslimanë!!

Kliko ne link me poshte, per te lexuar me shume!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.