Kur t’i shohësh sot motrat e mbuluara nëpër vende të ndryshme, në kohën që mbulesa e tyre nënçmohet dhe ofendohet në mënyra të shumta, të jep të kuptosh dhe të shpresosh se pas këtyre nënave është duke ardhur një gjeneratë e ndritshme e besimtarëve.

Hoxhë Omer Bajrami

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.