Video ligjeratë e shkurtër nga hoxha i nderuar Ahmed Kalaja. Kush e thotë këtë Lutje dhe vdes atë natë, do të vdesë i pastër pa gjynahe! Lutje te ndryshme kemi degjuar nga Hoxhallaret e nderuar , por ketu mund te shikoni ne video lutjen e cila eshte shume me vlere dhe edhe nese vdes ,vdes i paster. Do të vazhdoj prane jush të sjellim video nga të cilat inshAllah të gjith do të kemi dobi.
Shiko videon ne linkun me poshte:

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.