Pyetja e katërt nga fetvatë me numër (18648) Kur Ibrahimi -alejhi selam- vendosi gurin e parë në ndërtimin e Qabesë, a ka qenë e ndërtuar më parë dhe më pas është prishur, apo ai ishte i pari që e ndërtoi atë? Përgjigje: Nuk kemi ndonjë argument të qartë të na tregojë se Qabja ka qenë e ndërtuar para Ibrahimit -alejhi selam-, porse janë transmetuar disa fjalë nga të parët tanë të mirë të cilët i kanë
Lexoje te plote ne linkun me poshte

Link

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.