Ebu Bekër El-Ensari tregon për vetën e tij: Jetoja në afërsi të Mekës Zoti e ruajt. Një ditë me kaploi një uri e madhe, nuk gjeja ndonjë gjë të shuaj atë uri. Duke kërkuar ushqim gjeta një trastë të vogël mëndafshi e lidhur me një lidhëse nga mëndafshi. E mora atë dhe erdha në shtëpinë time, hapa qesën çka te shoh margaritarë të çmueshëm që kurrë nuk kisha parë të tillë. Per ta lexuar artikullin e plote kliko ne linkun me poshte:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.