Një musliman londinez, por me prejardhje Iraku, po sa e kishte gjetur nje kulete ne rruge, ishte nisur per tek adresa e pronarit per t’ia kthyer.Pesharaw Ahmed tregon se si kishte vendosur t’ia dorezoj ne dore pronarit kuleten, dhe ti tregoj se eshte musliman, e njekohesisht: Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar linkun me poshte!

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.