Ky është përsoni Vullnet Krasniqi, që bashkë me disa tjerë psh. Yll Rugova dhe Visar Arifaj, fyejnë dhe shpifin në nivelin më poshtërues muslimanët shqiptarë, por edhe shqiptarët në përgjithësi. Për Vullnet Krasniqin flitet se është përson narkoman dhe poashtu i dhënë pas ekstremismave më pervers, është përkrahës dhe bashkëpjesëmarrës ngaj atyre dhe me ata që shqiptarët i njohin për “PEDERRA”. Njihet se është përson qyqar, që përfiton qoftë edhe duke gënjyer kundër ushtarëve të UÇK-së. Së fundi është tallur me dorën e humbur në luftë me serbët të ushtarit të UÇK-së, hoxhë Fatmir Latifajt dhe hoxhën Elvis Naçi.

Ky përson e ka jetuar një jetë të errësuar… madje ka të ngjarë që është përjashtuar nga familja e tij si pervers.

Niveli i tij i inteligjencës është pak nën shkallën “idiot”. Pra nuk e kupton dallimin në mes “Po” dhe “Jo”. Idiotizmi është insistues prandaj Vullnetit i duhen qetësues.

Ai ngjan në një figurë imagjinare filmike nga filmi AVATAR, që e ka temë jetën e një jashtetokësori.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.