Ky është një nga shkaktarët më të mëdhenj të kancerit: Ndaloni së ngrëni këtë ushqim tani!

Sot, po ju paraqesim fakte në lidhje me një ushqim që po shkakton kancerin dhe ne garantojmë se do të habiteni! Kjo është diçka që shumë njerëz hanë pothuajse çdo ditë – Salcicet!
Njerëzit në Amerikë konsumojnë më shumë se 7 miliardë Salcice duke e bërë këtë ushqim më të kërkuar. Salcicet u krijuan për herë të parë nga emigrantët gjermanë në shekullin e XIX dhe që atëherë ata janë duke u bërë gjithnjë e më shumë popullor me çdo ditë. Për fat të keq, studimet arriti të provojnë se janë seriozisht të dëmshme për shëndetin njerëzor.
Kliko linkun me poshte per ta lexuar te plote

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.